Gaudint desde dins


Avui us vull explicar una tècnica que la Dona Tech està aplicant des de fa setmanes i n'està obtenint molts bons resultats.

De vegades hi ha situacions que ens provoquen ansietat. Qualsevol ens pot explicar una vivència que l'ha fet sentir violent i que li ha deixat una sensació de negit o de por a que es torni a repetir. De fet quan es produeix un conflicte similar aquesta persona experimentarà ansietat (suor, calor, palpitacions, depen de cadascú). Però a la Dona Tech li van explicar una forma de relativitzar aquest tipus de situacions, i ben portat li han dit que pot ajudar bastant.

La idea és rememorar un moment de la nostra vida en el que ens hem trobat molt bé. Es tracta de visualitzar quins colors predominaven en aquest moment, quines olors, quines sensacions experimentava el nostre cos.

Doncs bé, és tan senzill com interioritzar aquesta vivència i evocar-la a la nostra ment quan tinguem una d'aquestes situacions desagradables. Es tractaria d'intentar pensar en els colors que ens recorden a la situació bona, intentar sentir les olors... i funciona! Mica en mica, veurem que les situacions d'ansietat les podem portar molt millor i arribar a un cert control. No vol dir que ja no es produeixin, però al menys no ens afectaran de la mateixa manera.

A veure que tal us va a vosaltres... a la Dona Tech li ha anat força bé.

0 comentarios:

Publicar un comentario